Accident rutier produs în Baia Mare pe fondul consumului de alcool

0
12

Miercuri, 21 aprilie, la ora 18.22, poliţiştii băimăreni au intervenit la un accident rutier produs pe strada Gării.
La faţa locului, poliţiştii au identificat două autoturisme care prezentau avarii şi pe conducătorii acestora, un bărbat de 44 de ani şi altul de 33 de ani, ambii din Baia Mare.
Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind „zero” în cazul bărbatului de 33 de ani şi 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 44 de ani.
Acesta din urmă a fost condus ulterior la spital unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Având în vedere evenimentele rutiere cu consecinţe grave produse pe sectorul DN 18, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier împreună cu cei din Sighetu Marmaţiei, Ocna Şugatag şi Vadu Izei, au organizat o acţiune pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă limitele legale de viteză pe D.N. 18 Fereşti – Vadu Izei.
În cadrul acţiunii au fost verificate 74 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 49 de sancţiuni contravenţionale, din care 44 pentru viteză excesivă. Valoarea totală a amenzilor a fost de 21.605 lei.
Ca măsură complementară a fost dispusă reţinere unui permis de conducere şi a unui certificat de înmatriculare.
Şi poliţiştii din Dragomireşti şi Bogdan Vodă au efectuat o acţiune în cadrul căreia au fost verificate 39 de autovehicule şi au aplicat 15 sancţiuni contravenţionale, de peste 9.000 lei. Ca măsură complementară a fost dispusă reţinerea a 3 permise de conducere, un certificat de înmatriculare şi un set de plăcuţe de înmatriculare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.