Minaur, adversar accesibil, Progresul, „derby” la retrogradare

0
109

Azi, 24 aprilie, de la ora 17.00, sunt programate jocurile etapei 17 în Seria 10 a L3, penultima a returului, rundă în care CS Minaur Baia Mare va primi replica celor de la Sportul Șimleu Silvaniei, iar Progresul Șomcuta Mare merge după puncte în fieful lanternei roșii, Luceafărul Oradea.
Minaur abordează jocul cu trupa sălăjeană din postura de lider (33 puncte), poziție ce este greu să mai fie cedată, galben-albaștrii deținând un avans de trei lungimi față de locul secund. Sportul Șimleu Silvaniei (locul 5, 25 puncte) nu este un adversar de speriat în confruntările de afară, procentajul punctelor cucerite fiind unul nesemnificativ, context în care trupa de sub „Dealul Florilor” este favorită să cucerească cele trei puncte. Meciul de pe stadionul „Viorel Mateianu” va fi condus la centru de Cristian Moldoveanu (Sfântu Gheorghe), la cele două margini se vor afla Gabriel Boncz (Făgăraș) și Tamas Kopriva (Carei), în timp ce observatori au fost desemnați Petru Boroș (Oradea) și Claudiu Ștefănuți (Năsăud).
Progresul Șomcuta Mare (locul 9, 16 puncte) merge la Luceafărul Oradea (locul 10, 5 puncte) cu un scop precis, acela de a câștiga duelul cu vecina de clasament. Alt rezultat ar anula aproape orice șansă ca maramureșenii să mai spere la poziția a opta, ocupată de CSM Satu Mare, poziție care ar însemna, în totalitate, menținerea în Liga 3. Ocuparea locului 8 poate fi realizabilă doar în situația acumulării a maximum de puncte, iar principala contracandidată să nu realizeze mai mult de trei din duelurile cu Zalău și Minaur. „Derby-ul” din subsolul S10 va fi arbitrat de Sorin Vădana (Cluj-Napoca), Casian Băla (Arad) și Cosmin Bojan (Târgu Mureș), observatori FRF fiind delegați Dan Costin (Zalău) și Constantin Por (Satu Mare).
Programul etapei 17 (sâmbătă, 24 aprilie, ora 17.00): ACS Unu Fotbal Club Gloria Bistrița – CSC Sânmartin; CS Minaur Baia Mare – Sportul Șimleu Silvaniei; SCM Zalău – CSM Satu Mare; Luceafărul Oradea – Progresul Șomcuta Mare; Someșul Dej – CAO Oradea.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.