Prefectul, împăciuitor între primarul și viceprimarul din Sighetu Marmației

1
107

Vlad DURUȘ, prefectul județului, a făcut o vizită în Sighetu Marmației, având ca obiectiv principal me­dierea conflictului dintre primarul Vasile Moldovan, și consiliul local, în frunte cu viceprimarul Daniela Onița-Ivașcu.
„Ca prefect, intră în sarcina mea să fac tot ce pot pentru ca astfel de blocaje în administrație să nu existe. Amândoi sunt colegi de-ai mei, avocați, și sper ca în cel mai scurt timp să existe colaborarea de care sighetenii au atâta nevoie.
Amândoi sunt gata să lase neînțelegerile la o parte și să conlucreze pentru municipiu. Colegii mei, consilierii USR-PLUS sunt alături de doamna viceprimar și vor deblocarea situației cât mai curând posibil. Cetățenii i-au ales să ducă Sighetul pe locul meritat, de centru al jumătății de nord a județului” – a menționat prefectul Vlad Du­ruș.

1 COMENTARIU

  1. Aceste 2 persoane care vremelnic ocupa functia de primar si viceprimar trebue sa constientizeze ca sunt acolo in slujba comunitatii,iar daca pun mai presus orgoliile personale si apartenenta politica,sa isi dea demisia si sa
    lase locurile la alte persoane care ar face munca aceasta cu devotament.
    Din toate aceste divergente au de pierdut numai cetatenii Sighetului,sa nu mai amintesc ce parere proasta au sighetenii despre ultimii primari si viceprimari care nu au facut nimic pentru comunitate.

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.