Plaja de la munte revine în Baia Mare

0
263

Organizatorii celui mai mare turneu de handbal pe plajă din România, desfășurat sub titulatura Baia Mare Beach Handball Challenge, au anunțat miercuri că, după un an de pauză, cauzat de pandemia de Covid-19, competiția internațională va avea din nou loc pe plaja din Centrul Vechi la municipiului Baia Mare.
Baia Mare Beach Handball Challenge este cel mai mare turneu de handbal pe plajă organizat în țara noastră începând din 2016. După ce în 2019, organizatorii turneului au reușit să aducă la Baia Mare turneul final al competiției supreme intercluburi, European Beachhandball Tournament Finals (ebt Finals 2019), în 2020 au fost nevoiți, din cauza restricțiilor sanitare, să renunțe la organizarea uneia din etapele europene ale competiției.
Echipa organizatoare a turneului, condusă de fostul handbalist Tudor Marta, campion național cu Minaur Baia Mare, au anunțat miercuri că Baia Mare Beach Handball Challenge revine în circuitul european al turneelor de beachhandball, ediția din 2021 a etapei de European Beachhandball Tournament de la Baia Mare urmând să aibă loc în perioada 25-27 iunie, cu participare internațională.
Organizatorii estimează că aproximativ 10 echipe din Europa vor lua parte la acest turneu, la care se vor adăuga și câteva echipe din România. Competiția se va desfășura atât la masculin, cât și la feminin, iar în paralel va avea loc și un turneu de juniori Under 18.
În măsura în care condițiile sanitare o vor permite, competiția ar putea avea loc și cu participarea spectatorilor, respectând normele în vigoare împotriva răspândirii Covid-19.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.