16.420 pachete cu ţigări confiscate la frontiera cu Ucraina

0
45

– trei sătmăreni sunt cercetaţi pentru contrabandă –
Poliţiştii de frontieră din Halmeu au observat, în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localităţii de frontieră Porumbeşti, trei persoane care transportau în spate, de la linia de frontieră spre interiorul ţării, mai multe colete voluminoase.
Imediat, s-a acţionat şi au fost reţinute cele trei persoane. Acestea abandonaseră în zona respectivă 9 colete cu ţigări, de provenienţă ucraineană.
Drept urmare, s-a luat măsura conducerii persoanelor împreună cu ţigările la sediul instituţiei. Cele trei persoane au fost identificate ca fiind cetăţeni români, doi bărbaţi, în vârstă de 31 şi 41 de ani, şi un minor, în vârstă de 17 ani, toţi trei domiciliaţi în judeţul Satu Mare.
În continuarea cercetărilor, la domiciliul unuia dintre ei, s-au mai descoperit alţi 3 saci, care conţineau cantitatea de 1.700 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană, în valoare de 19.890 lei.
În urma inventarierii, au rezultat 8.420 pachete cu ţigări, în valoare de 98.500 lei, marfă care a fost ridicată în vederea confiscării.
În cauză, se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, precum şi pentru depistarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională şi tragerea la răspundere a acestora.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.