CS Simared, 5 medalii la CN de viteză şi fond

0
102

În perioada 23-27 aprilie, lacul Bascov din Piteşti a găzduit Campionatele Naţionale de Viteză şi de Fond, rezervate juniorilor. La startul acestor competiţii, CS Simared Baia Mare a aliniat patru sportivi, care în final aveau să cucerească 5 medalii, una de aur, două de argint şi două de bronz.
Cea mai strălucitoare medalie a fost obţinută de echipajul de kaiac dublu, format din Tudor Deac Temle + Rafael One. Ei au câştigat proba de Kaiac2 2.000 m, rezervată cadeţilor, destul de detaşat. Au urmat probele kaiac simplu, unde Simaredul a fost reprezentat de Roland Kupaş (component al lotului naţional) şi de Bogdan Pânzaru (dublu campion anul trecut). Cei doi au fost adversari în probele de Kaiac1 1.000 m juniori II şi în proba de Kaiac1 3.000 m. În ambele întreceri, Roli au urcat pe treapta a doua a podiumului, iar Bogdan pe cea de-a treia. Cu aceste rezultate, CS Simared Baia Mare a demonstrat încă o dată că are trecut, prezent şi viitor.
CS Simared Baia Mare are stabilită următoarea competiţie în luna iunie, când este planificat Campionatul Naţional de Kaiac Maraton, concurs unde sportivii antrenaţi de Costel Başa trebuie să confirme rezultatele anterioare şi, totodată, să rămână în elita kaiacului românesc.
În altă ordine de idei, clubul băimărean anunţă că organizează selecţie pentru secţia de performanţă, băieţi şi fete, născuţi 2008-2010, cu calităţi fizice deosebite şi cunoştinţe de înot. Şedinţele de pregătire sunt programate în fiecare zi, între orele 9.30-12 şi 15.00-17.00, la baza nautică Baraj Firiza. Pentru mai multe informaţii, puteţi să-l contactaţi pe antrenorul Costel Başa, la telefon 0761-099965.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.