Din această lună puteți dona în farmaciile Alphega pentru copiii vulnerabili susținuți de HHC

0
39

Hope and Homes for Children, alături de comunitatea de farmacii independente Alphega și de Banca Transilvania, lansează modalitatea de donații cu cardul contactless în farmaciile Alphega, în sprijinul copiilor vulnerabili pe care Fundația îi susține să rămână alături de părinții lor și departe de riscul instituționalizării.
30 de POS-uri dedicate, donate de BT către HHC sunt în curs de activare în tot atâtea farmacii Alphega din 18 județe, inclusiv Maramureș și Satu Mare.
Donația de 5 lei poate fi făcută cu orice card contactless sau prin intermediul plății cu telefonul. Pentru fiecare donație făcută în luna mai, Farmaciile Alphega donează către HHC alți 5 lei, dublând donațiile, în limita a 100.000 de lei. Aici pui o masă caldă unui copil sărac. Donează 5 lei și ține copiii lângă părinți – este mesajul către donatori, care pot dona ușor, rapid și în siguranță în incinta farmaciilor Alphega selectate.
De la începutul anului și până în prezent, 500 de copii vulnerabili au rămas acasă, lângă părinții lor, iar 166 de familii au rămas împreună, prin intervențiile HHC. O casă construită sau consolidată, plata chiriei, a utilităților, alimente, medicamente, îm­brăcăminte și încăl­ță­minte, produse de igienă, lemne pentru foc, rechizite sau tablete pentru școala on-line- sunt doar câteva din intervențiile de urgență care au fost posibile și în perioada aceasta prin programul de Prevenire a separării copilului de familie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.