Prognoza meteo • Schimbări bruște de temperaturi

0
27

Valorile diurne de temperatură vor varia de la o zi la alta în majoritatea regiunilor țării, săptămâna aceasta, în timp ce, săptămâna viitoare, acestea vor ajunge local și la 29 de grade, conform prognozei Administrației Naționale de Meteorologie până în 16 mai.
În Maramureș, vor fi alternanțe termice ample pe parcursul acestei săptămâni, astfel încât temperaturile diurne se vor încadra, în medie, între 15 și 19 grade, cu cele mai ridicate valori pe 5, 7 și 9 mai, iar temperaturile nocturne vor avea valori medii regionale cuprinse între 3 și 11 grade. Ulterior, vremea se va încălzi constant, iar pe 12 mai media maximelor va atinge 27 de grade, după care va scădea treptat, spre 21-22 de grade în ultima zi a intervalului de prognoză. Săptămâna viitoare, regimul termic nocturn nu va avea variații importante și se va concretiza prin valori termice medii de aproximativ 10 grade.
Probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată între 5 – 8 mai și, din nou, între 13 și 16 mai, iar în restul intervalului doar izolat vor fi condiții pentru ploi slabe, trecătoare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.