Identificat după ce a părăsit locului accidentului

0
21

Miercuri, în urma investigaţiilor, poliţiştii băimăreni au identificat un tânăr, de 18 ani, din Coaş, care ar fi fost implicat într-un accident rutier, după care a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiştilor sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei
În fapt, în 4 mai, la ora 20.15, poliţiştii au fost sesizaţi că, între localităţile Copalnic Mănăştur şi Coaş s-a produs un accident rutier soldat cu o victimă.
În urma verificărilor, s-a constatat că un bărbat, de 35 de ani, din Baia Mare, în calitate de biciclist avea direcţia de deplasare spre localitatea Coaş, iar la un moment dat s-a angajat în depăşirea unui autoturism, moment în care conducătorul autoturismului a virat brusc la stânga producându-se un impact între cele două vehicule.
În urma coliziunii, biciclistul a căzut pe sensul opus direcţiei sale de deplasare, iar autoturismul şi-a continuat deplasarea fără a opri la faţa locului.
Biciclistul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean, unde a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind „zero”.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.