Campioana versus revelația debutului de sezon

0
91

• CSM Știința Baia Mare – CS Dinamo București •

CSM Știința Baia Mare întâlnește sâmbătă, 15 mai, de la ora 11.00, pe Arena Zimbrilor, în etapa 4 din Superliga CEC Bank, revelația debutului de sezon, Dinamo București, echipă ce ocupă locul secund în urma celor două victorii (11 puncte). Tot atâtea succese a contabilizat și campioana en-titre, însă formația antrenată de Eugen Apjok se plasează pe poziția a treia (10 puncte).
Chiar dacă trupa din capitală se regăsește în fața băimărenilor, CSM Știința pleacă cu prima șansă la victorie, de altfel obligatorie pentru refacerea moralului în urma eșecului suferit la Steaua. Dacă în primă fază era vorba doar de trei echipe cu pretenții la început de sezon, în cărți a apărut și Dinamo, cel puțin după debutul pozitiv, însă rămâne de văzut cum se va descurca și în dauna echipelor cu pretenții.

Programul etapei 4 (sâmbătă, 15 mai): CSM Știința Baia Mare – CS Dinamo București (ora 11.00); SCM Timișoara – CSA Steaua București (ora 12.00, TVR 1); CS Universitatea Cluj-Napoca – ACS Tomitanii Constanța (ora 11.30, TVR Cluj).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.