Maramureșenii, în fața primului examen pentru menținere în Liga 2

0
109

• ACS Fotbal Comuna Recea – Unirea Slobozia •

ACS Fotbal Comuna Recea dispută mâine, 15 mai, de la ora 11.00, pe teren propriu, primul meci capital pentru menținerea în Liga 2, adversarul maramureșenilor urmând să fie Unirea Slobozia. Atât trupa lui Florin Fabian, cât și cea pregătită de Adrian Mihalcea au încheiat grupele de play-out pe locul 5, poziție ce le-a mai dat o șansă.
Maramureșenii au avut un traseu bun în cele șase etape de play-out, la finalul căruia a obținut 4 victorii și 2 eșecuri, totalizând 35 de puncte, cu unul mai puțin decât Ripensia, care s-a salvat direct. Recea ar fi meritat, la rându-i, să se afle printre echipele care au evitat acest baraj, în primul rând superofensivei arătate în această fază, de altfel cea mai prolifică dintre toate grupările din Seria A, 18-10. De asemenea, rezultatele sunt peste așteptările tuturor, în condițiile în care Coman și compania se confruntă cu mari probleme financiare, existând restanțe salariale de 5 luni. După antrenamentul de miercuri, echipa a avut o întâlnire cu președintele CJ Maramureș Ionel Bogdan, în sala de ședințe a instituției, acesta promițându-le sprijin financiar, dar și încurajări pentru dubla cu Slobozia.
Unirea Slobozia a făcut parte din Grupa B de play-out și a luptat până în ultima etapă pentru retrogradarea directă, întâlnind principala contracandidată, CSM Reșița. Trupa lui Mihalcea a câștigat meciul la limită, 1-0, astfel că și-a câștigat dreptul de a disputa cele două jocuri pentru menținere. 29 puncte a acumulat Unirea în play-out, în urma unui parcurs presărat cu 2 victorii și 4 remize, și cu un golaveraj de 8-5.
Menționăm că adversarele de mâine sunt la primul sezon în Liga 2, nivel unde s-au duelat o singură dată, în toamna anului trecut, partidă desfășurată la Recea și adjudecată de maramureșeni cu scorul de 2-0.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.