Academia Minaur, debut cu stângul

0
32

Academia de Handbal Minaur Baia Mare a debutat cu stângul la turneul final al juniorilor III, fiind învinsă clar de ACS Transilvania Brașov, scor 33-43 (9-14, 13-14, 11-15).
Totodată, clubul băimărean a consemnat și primul eșec al stagiunii, până la acest meci juniorii III ai Academiei fiind intangibili. Odată cu acest rezultat usturător, Academia Minaur se simte obligată să câștige următoarele două confruntări din Grupa 1, cu LPS Târgu Mureș și LPS Bihor Oradea, rezultate care să-i dea speranțe la calificarea în semifinale.
În celălalt meci al Grupei 1 din prima zi, LPS Târgu Mureș a dispus de LPS Bihor Oradea cu scorul de 38-22 (13-5, 13-10, 12-7).
Meciul de azi cu LPS Târgu Mureș, planificat la ora 12.30 în Sala Orizont din Bacău, devine capital pentru Academia Minaur, care poate rămâne în cărțile calificării doar dacă își va adjudeca toate punctele.


Junioare II
CSȘ 2 Baia Mare, start cu rezultat pozitiv

CSȘ 2 Baia Mare a avut parte, la turneul final al junioarelor II, de un start soluționat cu rezultat pozitiv, obținut după o luptă încrâncenată cu Liceul Liviu Rebreanu Turda.
Băimărencele au dispus cu 30-28 (13-15, 17-13) de formația clujeană și au făcut un prim pas spre careul de ași. Fază în care CSȘ poate accede doar cu condiția unui nou succes din următoarele două confruntări, cu Bacău sau Brașov, adversari necunoscuți pentru băimărence.
Tot ieri s-a jucat și celălalt meci al Grupei 1, cel dintre CSM Bacău și CSM Corona Brașov, întâlnire finalizată cu victoria grupării de sub Tîmpa, 20-24 (9-11, 11-13).
Azi, în ziua a doua a turneului final de la Satu Mare, CSȘ 2 Baia Mare va primi replica fetelor de la CSM Bacău, partidă ce se va desfășura de la ora 12.30.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.