Cel mai mare eveniment studențesc din România, în Baia Mare

0
156

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) va organiza, în Baia Mare, cea de-a XV-a ediție a Forumului Organizațiilor Studențești din România (FOSR).
Timp de nouă zile, 300 de reprezentanți ai studenților din organizațiile studențești din toată țara, membre ale federației, vor participa la primul eveniment organizat de ANOSR în format fizic de la începutul pandemiei, planificat pentru intervalul 12-20 august. Co-organizatori sunt: Liga Studenților „Pintea Viteazul” (LSPV) Baia Mare și Universitatea Tehnică Cluj-Napoca – Centrul Universitar Nord din Baia Mare.
Acest eveniment este unul de tradiție pentru studenții din România, cel mai important și amplu. Activitățile propuse au în prim-plan discuții despre nevoile și interesele studenților din țară cu scopul identificării și soluționării posibilelor probleme întâmpinate, dezbateri pe diferite tematici de interes din societate. Deschiderea evenimentului va avea loc în 12 august, de la ora 10, la Teatrul de Vară din Baia Mare. În primele patru zile, participanții vor beneficia de sesiuni de formare în domeniile: educațional, resurse umane, fundraising, scriere de proiecte, relații publice, imagine, IT, legislativ, secretariat, leadership. Pe durata acestor activități, formatorii ANOSR vor facilita anumite sesiuni de formare, se vor asigura că toată informația este adresată într-un mod cât mai eficient, vor răspunde la întrebările adresate și vor face activități pe domeniile respective pentru a se asigura de calitatea informațiilor transmise. FOSR se va încheia cu o sesiune formală a Adunării Generale a ANOSR în cadrul căreia Biroul de Conducere actual își va prezenta activitatea desfășurată pe parcursul mandatului, va fi ales BO pentru mandatul 2021-2022 și se va contura strategia de lucru pentru următorul an.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.