Șase jucătoare de la Minaur vor juca împotriva Spaniei

0
35

Echipa națională de senioare (cu multe absențe) s-a reunit la București, iar azi se deplasează la Valencia, unde va disputa două meciuri de pregătire împotriva ibericelor, în Sala “Pabellón Municipal Internúcleos”. Primul meci va fi sâmbătă, de la ora 19.30 (ora României) și va fi transmis pe canalul de YouTube al Federației Spaniole. Al doilea joc va fi duminică, de la aceeași oră, și va fi televizat în Spania pe postul Teledeporte.
Selecționerul echipei României, Adi Vasile, a convocat nu mai puțin de șase jucătoare de la CS Minaur Baia Mare. De altfel, echipa noastră dă cele mai multe jucătoare pentru această acțiune. Fetele vor reveni acasă după cele două jocuri și se vor alătura lotului CS Minaur pentru pregătirea în vederea noului sezon. Selecționerul echipei naționale a Spaniei, Carlos Viver (este și antrenorul echipei Rapid București) a convocat 19 jucătoare pentru ultima perioadă de pregătire înainte de Jocurile Olimpice de la Tokyo (vor putea face deplasarea 14 jucătoare, plus maximum două rezerve).

Lotul României:
Portar: Daciana Hosu (SCM Rm. Vâlcea), Raluca Kelemen (HC Zalău), Elena Șerban (Dunărea Brăila)
Extremă stânga: Ana Maria Tănasie (CS Minaur), Eva Kerekes (CS Minaur)
Inter stânga: Alexandra Severin (CS Minaur), Anca Polocoșer (CS Minaur), Bianca Bazaliu (Podravka), Sorina Tîrcă (Rapid București), Bianca Tiron (Gloria Buzău)
Centru: Cristina Laslo (CS Minaur), Andreea Popa (CS Minaur)
Inter dreapta: Daria Bucur (SCM Rm. Vâlcea), Alina Ilie (Gloria Buzău)
Extremă dreapta: Andra Moroianu (Gloria Buzău), Sonia Seraficeanu (Gloria Bistrița)
Pivot: Lorena Ostase (CSM Slatina), Nicoleta Safta (Dunărea Brăila).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.