Victorie la zece goluri

0
95

Aflați în cantonament tot în Ungaria, însă la Nyirbator, băieții de la Minaur au încheiat stagiul tot cu un meci în verificare, împotriva grupării din liga secundă Deak NK KFC Debrecen. Chiar dacă Alexandru Sabou nu a putut miza pe toți jucătorii, ceilalți componenți au avut o prestație mulțumitoare pentru acest prim test și au câștigat cu 34-24 (16-12).
Disputată în sala Universității din orașul maghiar, duelul româno-maghiar a arătat o notă de echilibru până în minutul 25, moment din care Minaur preia controlul total și se distanțează la patru goluri la finalul reprizei, 16-12. Repriza secundă se derulează în aceeași notă, astfel că băimărenii se desprind și mai concludent, în final bifând un succes la zece goluri, 34-24.
Patru jucători nu fost utilizați de antrenorul Alexandru Sabou. Alexandru Csepreghi și Stefan Vujic încă se recuperează după accidentările suferite, iar ucraineanul Serhii Petrychenko, respectiv angolezul Gabriel Massuca Teca, sunt în așteptarea vizei.
• CS Minaur Baia Mare: Terekhov (6 intervenții, a apărat și un 7 m), Buzogany (9 intervenții) – Cip 6, Căbuț 5 (1 din 7 m), Bera 5 (1 din 7 m), Buguleț 4, Erik Pop 4, Kotrc 3, Mollino 2, Bușecan 2, Nagy 1, Buzle 1, Makaria 1, Dobra, Vujovic. Antrenor: Alexandru Sabou.
În 6-8 august, Minaur organizează un turneu în Sala ”Lascăr Pană”, cu participarea echipelor de prim eșalon AHC Potaissa Turda, CSM Bacău, SCM Politehnica Timișoara și CS Minaur Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.