Material lemnos fără documente de proveniență…

0
32

• Polițiștii de frontieră din Vișeu de Sus au descoperit în trafic o autoutilitară încărcată cu peste 5 m.c. material lemnos, de esență rășinoase, pentru care șoferul nu avea documente legale de proveniență.
Întreaga cantitate de lemn, în valoare de aproximativ 3.500 lei, a fost confiscată și predată Ocolului Silvic, iar conducătorul auto a fost sancționat cu amendă în valoare de 3.000 lei.
• Un alt echipaj a oprit în trafic, pe raza localită­ții Borșa, o autoutilitară marca Iveco, încărcată cu navete ce conțineau sticle de bere, condusă de un cetățean român, în vârstă de 63 de ani, domiciliat în județul Maramureș.
Cu ocazia controlului, s-a constatat că acesta transporta navete cu sticle de bere, iar în spatele acestora, disimulată prin metoda ”capac”, cantitatea de 5,12 m.c. de cherestea, rigle și șipci de esență rășinoase, fără a deține documente legale de proveniență.
În consecință, întreaga cantitate de material lemnos, în valoare de aproximativ 3.500 lei, a fost confiscată și predată Ocolului Silvic, iar șoferul a fost sancționat cu amendă în valoare de 3.000 lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.