Încă o depunctare pentru ACS Fotbal Comuna Recea

1
160

ACS Fotbal Comuna Recea a primit încă o depunctare de 2 puncte în cazul litigiului cu Ciprian Danciu, pentru neachitarea obligațiilor financiare în cuantum de 60.000 lei.
Termenul pentru stingerea litigiului nu a fost respectat de fosta divizionară secundă, astfel că echipa maramureșeană are acum o penalitate de 4 puncte, după ce în urmă cu două săptămâni a fost sancționată cu 2 puncte. Comisia de Disciplină și Etică a FRF a acordat un nou termen, în data de 1 septembrie, ora 15.00, pentru clarificarea litigiului. În situația nestingerii litigiului, ACS Fotbal Comuna Recea va acumula o nouă depunctare de 2 puncte.
”În baza art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. C pct. 1 lit. b din Regulamentul privind Statutul și Transferul Jucătorilor de Fotbal sanc­ționarea ACS Fotbal Comuna Recea cu scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată – depunctare 2 puncte pentru perioada 30.07.2021- 14.08.2021. Comisia a acordat termen în data de 01.09.2021, ora 15.00, dată la care clubul debitor să prezinte dovada plății față de creditorul Danciu Ciprian pentru a evita în continuare depunctarea”, se arată în decizia Comisiei de Disciplină și Etică a FRF.

1 COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.