Patru percheziții domiciliare la Borșa

0
38

Marți, 17 august, polițiștii Serviciului de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu lucrători din cadrul Poliției Orașului Borșa, sprijiniți de luptători din cadru S.A.S. Maramureș, în continuarea cercetărilor într-un dosar penal al Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, au efectuat patru percheziții domiciliare în baza mandatelor de percheziție domiciliară emise de Judecătoria Vișeu de Sus.
Perchezițiile au fost efectuate la locuințele și dependințele unui bărbat de 52 de ani din Borșa, precum și la o casă cu anexe situată într-un loc izolat.
Cu ocazia perchezițiilor, au fost identificate, ridicate și indisponibilizate 48 tuburi de cartușe, cu capsele percutate, provenind de la cartușe militare, două proiectile tip glonț și o capsă percutată, trei lațuri metalice pentru capturarea animalelor sălbatice, o trusă de curățat arma, compusă din 7 piese și un dispozitiv de curățat arma artizanal (tip șnur), o matriță cu sertizor de confecționat cartușe de vânătoare.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul nu este autorizat pentru a deține, purta și folosi arme și muniții de nicio categorie.
În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și amenințare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.