Vrei să devii polițist de frontieră?

0
55

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației informează tinerii absolvenți ai cursurilor liceale cu diplomă de bacalaureat, care vor să devină polițiști de frontieră, că se pot înscrie la concursul de admitere organizat la nivelul Școlii de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră ,,Avram Iancu” Oradea, instituție de învățământ postliceal, pentru sesiunea de admitere septembrie – octombrie 2021.
Sunt puse la dispoziție 225 de locuri la Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră ,,Avram Iancu” Oradea (200 locuri – Poliție de Frontieră, 15 locuri – Inspectoratul General pentru Imigrări, 10 locuri – Direcția Generală de Pașapoarte).
Recrutarea în vederea participării la concursul de admitere se realizează, în raport de domiciliul înscris în cartea de identitate a candidatului, pentru maramureșeni la Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, str. Dragoș Vodă nr. 38.

ATENȚIE!
Cererea-tip de înscriere, declarația de confirmare a cunoașterii și acceptării condițiilor de recrutare, adeverința medicală eliberată de medicul de familie și consimțământul informat se descarcă de pe site-ul https://www.politiadefrontiera.ro/ro/sighetu-marmatiei/i-anunt-recrutare-candidati-la-scoala-de-pregatire-a-agentilor-politiei-de-frontiera-25014.html, se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmite, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail: cariera.itpfsighet@igpf.ro), până în 14 septembrie, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.
Depunerea documentelor pentru constituirea dosarului de recrutare se va face până în 22 septembrie.
Evaluarea psihologică a candidaților va avea loc după expirarea perioadei de înscriere, detaliile de natură organizatorică urmând a fi postate în timp util, pe site-ul www.politiadefrontiera.ro secțiunea Despre noi / instituții de în­vă­ță­mânt, respectiv pe site-urile de internet ale structurilor teritoriale ale Poliției de Frontieră Române.
Aceste testări vor fi organizate de către unită­țile de recrutare până în 20 septembrie..
Susținerea probei de evaluare a performanței fizice are loc în perioada 29 septembrie – 5 octombrie, în CENTRELE ZONALE DE SELECȚIE.
• Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca – pentru candidații din județele: Alba, Bistrița-Năsăud, Cluj, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Sălaj, Sibiu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.