Maratin Rivulus Dominarum, trei medalii la CN

0
39

În zilele de 11-12 septembrie a avut loc Campionatul Național al României la probele de ștafete, sprint urban, medie și lungă distanță, în organizarea FRO, în parteneriat cu CS Municipal VSK Csikszereda Miercurea Ciuc, și în colaborare cu Consiliul Județean Covasna, precum și municipiile Sfântu Gheorghe și Târgu Secuiesc. Competiția a avut loc în Rezervația Naturală de la RECI și ariile adiacente.
La competiție au participat și sportivii de la CS Maratin Rivulus Dominarum, care au cucerit 3 medalii (1 aur și 2 argint). Astfel, Mircea Pop s-a clasat pe locul I la lungă distanță, categoria M65, iar Gheorghe Nicu a ocupat locul 2 la medie și lungă distanță, categoria M55.
Rezultate bune au ocupat și ceilalți sportivi: Mircea Pop – locul 4 la categoria M65 la medie distanță, Andrei Karda, M12, locul 7 la medie distanță și poziția 8 la lungă distanță, David Karda, la M14, locul 7 la medie distanță și 8 la lungă distanță, Otilia Neuschli, F16, locul 8 la medie distanță și locul 7 la lungă distanță, Emanuel Petruș, M14, locul 11 la medie distanță și 13 la lungă distanță, Ioana Pop, F21, locul 11 la medie distanță și 14 la lungă distanță, Maria Pop, F21, locul 17 la medie distanță și locul 15 la lungă distanță. Informații și foto furnizate de Conrad Nagy, președinte Maratin Rivulus Dominarum.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.