Se angajează 6 persoane pentru ajutor de șef de post în Maramureș

0
113

Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș a declanșat activitatea de selecție a candidaților pentru ocuparea a 6 posturi vacante de ajutor șef de post, specialitatea ordine publică, prin încadrare directă din sursă externă, pe funcții de execuție vacante, a persoanelor cu studii corespunzătoare cerințelor postului și care îndeplinesc condițiile legale.
Este vorba de 6 posturi de ajutor șef de post în comunele Botiza, Bistra, Budești, Rona de Sus, Copalnic-Mănăștur și Coroieni.
Înscrierea se realizează până în 24 septembrie, ora 16 (inclusiv în zilele nelucrătoare), online la adresa de e-mail sursaexterna@mm. politiaromana.ro.
Informații privind programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalită­țile de desfășurare a concursurilor se găsesc pe pagina de internet http://www.mm.politiaromana.ro./cariera/posturi-scoase-la-concurs.
În perioada 11 – 19 octombrie, candidații ale căror dosare au fost validate vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, iar în 23 octombrie se va desfășura proba scrisă, de tip test grilă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.