Arestat preventiv pentru furt

0
39

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpatului C.D.A. pentru săvârșirea infracțiunilor de furt.
Față de inculpat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.
Probatoriul administrat a relevat că inculpatul C.D.A. (față de care s-a dispus trimiterea în judecată, în data de 28.04.2021, în stare de arest preventiv, pentru săvârșirea a trei infracțiuni contra patrimoniului), în perioada 20 – 22 august 2021, a pătruns, fără drept, în curtea unei societăți comerciale din Baia Sprie, de unde a sustras o bicicletă aparținând persoanei vătămate T.C.V., cauzând un prejudiciu în sumă de 500 lei, iar în noaptea de 10 septembrie a pătruns, fără drept și prin escaladare, în incinta unei alte societăți comerciale din Baia Sprie, de unde a sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu în sumă de 4.200 lei.
Dosarul a fost înaintat instanței cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.