Maramureșul și-a atins obiectivul

1
63

Sâmbătă, 18 septembrie, la invitația adresată de Pop Silvia, președintele Gărzii Ecologice Baia Mare, coordonatorul evenimentului județean, mii de maramureșeni au răspuns prezent apelului de ecologizare lansat în cadrul acțiunii naționale „Let`s Do It, Romania 2021!”
Deși vremea n-a fost tocmai prielnică, totuși, ca de fiecare dată, reprezentanții și angajații unor instituții publice, ONG-urile și autoritățile locale au demonstrat că Maramureșul respectă natura.
În Baia Mare principalele zone ecologizate au fost Baraj – Firiza – Limpedea – Coloane.
Pop Silvia, coordonator județean: “O nouă acțiune, o nouă provocare. La nivel național nu s-a semnat protocol cu Ministerul Educației, deoarece situația impusă de pandemie nu a permis acest lucru, doar cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor. De aceea nu am putut implica elevii și cadrele didactice, care reprezintă statistic 90% dintre voluntari. (…)
Am apreciat entuziasmul angajaților și reprezentanților unor instituții publice care au ales să facă parte din acest demers civic major, faptul că au fost alături de noi, pentru a demonstra încă o dată că Maramureșul este mereu pe podium la ecologizare”.
Primăriile Sighetu Marmației, Baia Sprie, Seini, Fărcașa și Mireșu Mare vor face acțiuni de ecologizare la o dată ulterioară, în condiții meteorologice favorabile.

1 COMENTARIU

  1. Egal cu zero ! Acțiune de ochii lumii din moment ce nu se pretinde respectarea legii 31 din 2019 și 181 din 2020 ! Madam Silvia e in slujba mafiei gunoiului și se comportă de parcă judetul ar avea vreo trei gropi de gunoi ! Maramureș cu cei în jur de 400.000 locuitori nu au nevoie de depozit de gunoi daca ar respecta legile și în țara cinci depozite de gunoi ar fi suficiente daca se previne apariția deșeurilor, daca se sortează corect, daca se reutilizează, reciclează și reproiectează produsele și se aplică onstrentul plătești dupa cât arunci cf legilori in vigoare. Doamna Pop Silvia asta ar trebui să știe și să pretindă nu acțiuni gen grădinița

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.