Niciun pod terminat, doar câteva podețe…

1
410

Așa cum odinioară Caragiale îl punea pe Pristanda să-i numere steagurile lui Tipătescu, am luat exemplul său și ne-am pus pe numărat podurile și podețele de pe traseul Drumului Nordului. Curat murdar, coane Fănică!!

Surprinzător, deși am mai observat asta, niciun pod nu e finalizat. Dintre podețe, doar câteva, cum ar fi cel din Gârdani care nu numai că bloca grav traficul, dar a generat și accidente grave.
Astfel, se lucrează la un podeț între Șurdești și Plopiș. Altul, uitat probabil, e deschis în asfaltul proaspăt, în zona Lăschia – Vad. Evident, podul de la Coaș e neterminat, deși e început odată cu… începerea lucrărilor.
Trecem de la zona Remetea unde se lucrează și la canalizări, și revenim în Drumul Nordului, la mărețul pod de la Ardusat, peste Someș. Nu numai că nu e finalizată nici măcar o parte, dar mai are înaintea sa și două podețe, de asemenea neterminate. La fel, la Fărcașa nu e terminat podul. Iar de aici încolo, spre Ariniș-Moara Florii, avem podețe nefăcute, în lucru și două făcute. Iar traseul drumului pe teritoriul Maramureșului se termină la limita cu Sălajul, spre Cehu Silvaniei, unde la limita de județ este, ia ghiciți, un alt pod. Evident neterminat, cu semafoarele aferente… Curat murdar, coane Fănică!

1 COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.