Trei băimăreni și antrenorul Răzvan Popovici, în pregătiri cu naționala U18

0
37

Naționala de U18 a României începe pregătirea pentru Campionatul European de U18 ce va avea loc la Kaliningrad (Rusia) între 2-10 octombrie. Astfel, în perioada 21-30 septembrie, lotul lărgit al României, format din 38 de sportivi, va intra în stagiu la CSN Snagov. În urma selecției, vor fi aleși cei 26 de jucători care vor forma echipa la Europene.
La acțiunea din perioada 21-30 septembrie, antrenorul principal Marius Tincu a convocat și trei jucători băimăreni – Cosmin Todoran (CSM Baia Mare), Mihai Nuszer (CSȘ 2 CNE Baia Mare) și Alexandru Andrieș (CSȘ 2 Baia Mare). Contingentul băimărean este completat de antrenorul Răzvan Popovici, care este unul dintre asistenții principalului Marius Tincu.
La Campionatul European de U18 de la Kaliningrad participă 8 echipe, alături de România aflându-se Georgia, Spania, Portugalia, Ru­sia, Belgia, Olanda și Cehia.
România va debuta pe 3 octombrie, cu Spania, celelalte partide din sferturi fiind Portugalia – Țările de Jos, Rusia – Belgia, Georgia – Cehia.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.