1.828 de posturi scoase la concurs, din sursă externă

0
35

Poliția Română scoate la concurs 1.828 de posturi de agenți și ofițeri de poliție, precum și de personal contractual, prin încadrare directă.
Înscrierile se fac online, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs. Este vorba despre 645 ofițeri de poliție, 647 agenți de poliție și 536 posturi de personal contractual.
Pentru posturile de ofițer și agent de poliție, înscrierile se fac on-line, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs, până în 5 octombrie, inclusiv în zilele nelucrătoare.
Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.
Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul oficial al Poliției Române, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs: https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs, precum și pe site-urile unităților teritoriale de poliție: www.politiaromana.ro/ro/politia-romana/unitati-teritoriale.
În perioada 21 – 29 octombrie, se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pe care candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă.
În data de 6 noiembrie, se va desfășura proba scrisă, de tip test grilă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.