Banii pentru salarii, asigurați la DGASPC Maramureș

0
128

Până la finalul anului, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș are asigurate fondurile destinate salariilor angajaților.
În această lună, aleșii maramureșeni au alocat bani din excedentul anual al bugetului județului și, între timp, fonduri au fost direcționate și de către Guvernul României.
În luna septembrie, salariații DGASPC Maramureș și-au primit drepturile salariale cu întârziere. Oficialii Consiliului Județean dau asigurări că situația nu se va mai repeta în acest an. În ședința din octombrie, aleșii județeni au aprobat „utilizarea din excedentul anual al bugetului a sumei de 1.900 mii lei pentru finanțarea secțiunii de funcționare”, astfel încât salariile să poată fi plătite la timp.
Tot în această lună, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației a anunțat că „s-a alocat peste 1 miliard lei, din Fondul de rezervă la dispoziția Guvernului, pentru proiectele locale. O parte din sumă va acoperi costurile privind serviciile de asistență socială și de protecție a copiilor, plătite de consiliile județene”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.