Condamnat pentru infracțiuni rutiere

0
42

Marți, 19 octombrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri și Biroul Supravegheri Judiciare au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Baia Mare pe numele unui bărbat, de 39 de ani, din Baia Mare.
Acesta este condamnat la o pedeapsă de 4 ani și 2 luni închisoare cu executare pentru comiterea unor infracțiuni la regimul rutier.
Bărbatul a fost depus la Penitenciar în vederea executării pedepsei.

Arestat preventiv pentru 30 de zile

Judecătoria Baia Mare a dispus măsura arestării preventive a bărbatului, de 39 de ani, din Baia Mare, care a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, în data de 18 octombrie, pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul fără permis. Acesta a fost introdus în arestul IPJ.

Ordine de protecție provizorii

• În Baia Mare
Marți seara, la ora 21.08, polițiștii băimăreni au fost sesizați că pe strada Electrolizei este un scandal în familie.
La fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, de 42 de ani, și-a agresat fizic soția, de 43 de ani, în urma unui conflict spontan.
Victima a formulat plângere pentru violență în familie.
Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și au întocmit dosar penal.

• În Rona de Sus – fiica și-a bătut mama, în vârstă de 90 de ani
Tot marți, la ora 15, polițiștii din Sarasău au fost sesizați de către o femeie, de 90 de ani, din Rona de Sus, că duminică, 17 octombrie, în jurul orei 16, a fost agresată fizic și amenințată de către fiica sa, în vârstă de 63 de ani.
Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele fiicei, însă deoarece aceasta prezenta un comportament deviant a fost transportată la Spitalul din Sighetu Marmației, unde a rămas internată.
În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru violență în familie și amenințare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.