Șoferi, fără permis și cu alcoolemie, depistați în trafic

0
30

Luni, 8 noiembrie, polițiștii din Sarasău au depistat în trafic doi bărbați care au condus autovehicule în timp ce se aflau sub influența alcoolului și fără a deține permis de conducere.
• Unul dintre conducătorii auto, un bărbat, de 43 de ani, din Rona de Sus, a fost oprit în jurul orei 15.30. În urma verificărilor, s-a constatat că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 1,11 mg/l alcool în aerul expirat.
• Celălalt conducător auto, un bărbat, de 60 de ani, din Sibiu, a fost oprit în jurul orei 22. Testat cu aparatul etilotest a rezultat 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor s-a constatat că bărbatul are permisul de conducere reținut.
Ambii bărbați au fost conduși la spital unde li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările.
• Tot luni, în jurul orei 15, un alt autoturism a fost oprit pentru verificări de către polițiștii din Baia Sprie.
La volan a fost identificat un bărbat, de 63 de ani, din oraș care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
• În jurul orei 19, în Tohat, polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism.
Întrucât conducătorul autoturismului nu a oprit, s-a procedat la urmărirea acestuia, pe o distanță de aproximativ 300 de metri.
La volan a fost identificat un bărbat, de 32 ani, din Tohat, iar pentru că emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centrul Medical de Permanență Ulmeni unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.