Derby cu miza podiumului • CS Minaur Baia Mare – CSA Steaua București

0
38

Rivalitatea dintre Minaur Baia Mare și Steaua București își va consuma azi un nou episod în Sala Sporturilor „Lascăr Pană”, când cele două formații se vor duela în devans, în cadrul etapei 13 din Liga Zimbrilor, ultima a turului.

Meciul are o importanță deosebită și de-o parte și de cealaltă, având în vedere situația din clasament a celor două combatante. Minaur, după o serie de jocuri perfecte și cu rezultate pozitive, a ajuns pe locul 4 (25 puncte), și poate accede pe podium în cazul unei victorii împotriva Stelei. Militarii vor trage însă cu dinții pentru a-și păstra poziția actuală – 3, trupa antrenată de Ovidiu Mihăilă deținând cu 2 puncte peste cea antrenată de Alexandru Sabou.
Atât Minaur, cât și Steaua și-au câștigat punctele puse în joc în etapa precedentă, meciuri derulate pe teren propriu. Băimărenii au trecut, fără prea mari emoții, de ACS HC Buzău (26-25), iar gruparea din Capitală a dispus de CSU Suceava în urma unei confruntări extrem de echilibrate (26-25).
După acest derby, Minaur va încerca să confirme și la nivel european, sâmbătă, 27 noiembrie urmând să evolueze în prima manșă din turul III al EHF European Cup, la Partizan Belgrad, partidă care va începe la ora 22.00 (ora României).
Derby-ul rivalelor va fi arbitrat de reșițenii Dorinel Gurbina și Emilian Stanciu, iar observator FRH a fost desemnat Constantin Milcu (Mehedinți).
Etapa 12 din Liga Zimbrilor este planificată pentru 24 și 25 noiembrie, două dintre aceste jocuri, Steaua – Dinamo, respectiv Turda – Minaur fiind amânate pentru 15 și 17 decembrie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.