Servicii de educație antepreșcolară din cadrul proiectului “Baia Mare își iubește copiii”

0
30

Serviciile de educație antepreșcolară la care au participat copiii din cadrul proiectului “Baia Mare își iubește copiii”, în cursul lunii noiembrie, au avut ca scop dezvoltarea fizică, socio-emoțională, cognitivă, precum și dezvoltarea limbajului și a comunicării.
Desenul, pictura, jocurile muzicale, lecturile după imagini, jocurile didactice, sunt doar câteva dintre activitățile desfășurate în cursul acestei luni la Creșa nr. 10 și Creșa nr. 2 din Baia Mare, organizate în func­ție de nivelul de vârstă și de interesul manifestat al copiilor. Bucuria și voia bună nu au lipsit, imaginile postate mai jos vorbesc de la sine.
“Baia Mare își iubește copiii” este un proiect implementat de Primăria Baia Mare prin Direcția de Asistență Socială, obiectivul fiind dezvoltarea infrastructurii educaționale pentru facilitarea accesului la educație antepreșcolară a 100 copii cu vârsta cuprinsă între 0 și 35 luni, în vederea riscului de abandon, marginalizare și excluziune socială, respectiv implementarea unor măsuri de integrare, asistare și sprijinire a 100 părinți în accesul pe piața muncii și dezvoltarea abilităților parentale. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.