Minaur – adversar facil, Progresul – deplasare grea

0
56

Azi, 27 noiembrie, Seria 10 a Ligii a III-a programează meciurile etapei 14, CS Minaur urmând să evolueze acasă cu Sportul Șimleu Silvaniei, iar Progresul Șomcuta Mare se deplasează la CA Oradea. Toate jocurile rundei vor debuta la ora 14.

Băimărenii vor să-și consolideze poziția de lideri cu un succes în confruntarea cu sălăjenii de la Șimleu Silvaniei și șansele acontării celor trei puncte sunt considerabile. Sportul vine sub „Dealul Florilor” din zona de play-out, poziția 6 (17 puncte), și este un adversar care a avut destule fluctuații în acest sezon, dar și o echipă care a pus suficiente probleme celorlalte com­petitoare, în special în meciurile de acasă. Minaur nu-l va avea la dispoziție în acest joc pe fundașul Gabriel Oiță, care are de ispășit o pedeapsă de o etapă în urma roșului primit la Zalău. Partida va fi oficiată la centru de Marius Omuț (Satu Mare), ajutat de orădenii Cristian Dumitru Gozman Pop și Petru Eusebiu Irina. Observatori FRF: Melian Nădășan (Țaga – Cluj) și Claudiu Ștefănuți (Năsăud).
Progresul va avea de înfruntat o oponentă puternică a seriei, CA Oradea, trupa bihoreană situându-se pe locul secund în S10 (29 puncte). Șomcutenii se plasează, în schimb, în partea opusă a ierarhiei, pe locul 8 (13 puncte) și merge pe Stadionul „Iuliu Bodola” cu speranțele obținerii măcar un punct, orice rezultat pozitiv putând să conteze în ecuația finală, dar și în lupta pentru salvare. Jocul de azi îl va avea ca arbitru principal pe Ioan Boldea (Ciuguzel – Alba), susținut de Daniel Popa (Câmpeni – Alba) și Daniel Nistor (Zlatna – Alba). Observatori FRF au fost delegați Cosmin Chirilă Iosif (Alba Iulia) și Gabriel Ioan Bârjac (Zalău).

Programul etapei 14 (sâmbătă, 27 noiembrie, ora 14)

CSM Satu Mare – Someșul Dej; CA Oradea – Progresul Șomcuta Mare; Lotus Băile Felix – SCM Zalău; CS Minaur Baia Mare – Sportul Șimleu Silvaniei. Partida CFR Cluj-Napoca II – Luceafărul Oradea s-a disputat ieri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.