Medalii la Alba Iulia pentru atleții veterani maramureșeni

0
32

Sâmbătă, 27 noiembrie, la Alba Iulia s-a desfășurat a 52-a ediție a Crosului Unirii la atletism, concurs la care s-au înscris peste 200 de participanți de toate vârstele, inclusiv la categoria +85 ani. Subliniem faptul că primele ediții au avut loc pe Câmpia Libertății de la Blaj, Baia Mare fiind reprezentată la acea vreme de Iosif Hecko și maistrul Alexandru Ganea.
Din Maramureș au fost prezenți patru sportivi, în speță Iuliu Grec (cat. 35 ani), Gheorghe Tomoioagă din Moisei (cat. 55 ani), stabilit la Cluj-Napoca, Iosif Hecko (cat. 85 ani) și domnul Lazăr din Șomcuta, stabilit în Alba Iulia. Atât Iuliu Grec, cât și Gheorghe Tomoioagă s-au clasat pe primul loc la finalul competiției, aceiași poziție revenindu-i și lui Iosif Hecko. Pe traseul de 2.700 de metri, Iosif Hecko l-a avut ca ”rival” pe președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel (cat. 60 ani), însă experiența a înclinat în favoarea băimăreanului.
Următoarea competiție pentru atleții maramureșeni va avea loc la finalul săptămânii, în cadrul Crosului Castanelor, competiție planificată pentru sâmbătă, 4 decembrie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.