Aproape 9.000 pachete cu țigări confiscate în Valea Vișeului

0
22

Polițiștii de frontieră din Valea Vișeului au observat, la aproximativ 500 de metri față de linia de frontieră, două persoane care transportau dintr-un imobil în construcție mai multe colete voluminoase spre două autoturisme, parcate în apropiere.
S-a procedat la interceptarea persoanelor în cauză, fiind somate să se oprească, însă cei doi bărbați nu s-au supus, au urcat în autoturisme și au demarat în trombă. Șoferul uneia dintre mașini a acroșat autospeciala Poliției de Frontieră, rezultând doar pagube materiale.
Echipele de intervenție au acționat pe direcțiile de deplasare ale celor două autovehicule acestea fiind descoperite abandonate în zonă, iar în una dintre mașini s-au observat mai multe colete cu țigări.
S-a luat măsura conducerii autoturismelor la sediul sectorului, unde în urma inventarierii au rezultat 8.956 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, în valoare de 105.000 lei, care au fost confiscate.
Cele două autoturisme, în valoare de 30.000 lei, au fost indisponibilizate, iar în continuare se fac cercetări pentru depistarea persoanelor implicate în activitatea infracțională.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.