Eugen Apjok, antrenorul anului 2021 în SuperLiga

0
118

• Alți trei băimăreni, printre laureați
Eugen Apjok a fost desemnat antrenorul anului 2021 în SuperLiga de rugby, după ce acesta a câștigat al treilea titlu național consecutiv cu CSM Știința Baia Mare. În topul realizat de Federația Română de Rugby pe baza votului online, o premieră, alți trei băimăreni s-au regăsit printre laureați.
La categoria cel mai bun jucător din Superligă, căpitanul CSM Știința Baia Mare, Ovidiu Cojocaru, a primit titlul în urma voturilor a 29.79% dintre votanți, categorie în care a fost inclus și Florian Roșu. Acesta a terminat pe locul 5, ultimul, fiind votat de numai 8.33%.
Jason Tomane a ieșit pe locul secund la categoria de cel mai bun jucător străin din SuperLigă, iar Helarius Kisting pe locul 3, prima poziție revenindu-i lui Hinckley Vaovasa de la SCM Timișoara/Steaua București.
Paul Popoaia a fost desemnat de suporteri cel mai bun jucător U23 din SuperLiga cu 28.47%, după ce a câștigat bătălia cu Dănuț Jipa de la SCM Timișoara – 28.02%.
Cel mai bun antrenor de la categoria juniori a revenit băimăreanului Răzvan Popovici cu 30.46%, cu un avans de 12 procente față de locul secund.
În fine, Antrenorul anului în SuperLigă a fost desemnat tehnicianul campioanei CSM Știința Baia Mare, Eugen Apjok, votat de suporteri cu 31.05 %.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.