Maramureșul, gazdă a unei etape de Campionat Mondial la Snowboard!

0
92

În intervalul 26 – 30.01.2022, va avea loc la Șuior, în premieră pentru Maramureș, o etapă de Campionat Mondial de snowboard și freeski! Concursul este un eveniment oficial FIS și apare în toate calendarele competiționale internaționale.
„Evenimentul este organizat de către ACS Extrem Rivulus din Baia Mare, în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș, Complex Turistic Șuior, Primăria Orașului Baia Sprie, Banca Transilvania, Urban Monkey, Comtrade Distribution, H2O, Uman, Brenner, Nerv și este primul concurs de snowboard slopestyle – etapa FIS, din Romania!” spune Bogdan Iluț, președinte ACS Extrem Rivulus Baia Mare. La concurs și-au confirmat prezența membrii loturilor naționale ale Ungariei, Ucrainei, Austriei, Germaniei, Italiei, Sloveniei, Slovaciei, Bulgariei și Israelului. De asemenea, și-au anunțat prezența și riderii români, care au șansa, în premieră pentru România, să participe la o etapă de concurs de snowboard FIS!
„Evenimentul va fi transmis live și se așteaptă un număr mare de participanți și spectatori (dacă situația Covid o va permite). Riderii dornici să participe la un eveniment de o asemenea anvergură se pot înscrie pe site-ul extremrivulus.ro!
Premiile oferite sunt colosale și fără precedent la vreun concurs din România! În plus, primii 3 clasați din fiecare categorie și disciplină, sunt automat calificați la Finalele Campionatului Mondial de ski (Livigno) și snowboard (Kaprun), ambele planificate pentru luna martie”, concluzionează Bogdan Iluț, ACSExtem Rivulus.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.