Progresul Șomcuta, învinsă în primul amical

0
122

Progresul Șomcuta Mare a pierdut primul amical al iernii, 3-4 cu Recolta Dorolț, test derulat pe noul sintetic al municipiului Satu Mare. Nandor, Parnău și Szecui au fost marcatorii echipei din eșalonul terț. Nandor este un jucător venit în probe de la Olimpia Satu Mare, grupare ce activează în Liga 4, și care va fi testat și la amicalul de sâmbătă cu Someșul Dej.
Echipa maramureșeană a abordat jocul în următoarea formulă: Miholca (30, Roșiianu) – Pașca, Lang, Urs, Revesz, Raicu, C. Bud, Negreanu, Parnău, Gherasim și Jeler. Au mai intrat: Brumar (din minutul 60) – R. Pop (junior, în probe de la Gloria Tăuții Măgherăuș), Szecui, Sima, Piroska, Nandor. Nu au jucat: Balmoș și Bîrle – răciți, Tarța – accidentat, și Lihet – în recuperare după operația suferită la menisc.
Iuliu Roșiianu s-a aflat între buturile divizionarei de eșalon trei pentru ultima oară, acesta acceptând oferta celor de la Energia Negrești-Oaș, grupare din liga 4 sătmăreană. Cei de la Progresul Șomcuta au găsit imediat soluția înlocuirii, Alexandru Lovasz, care de fapt este o revenire după o jumătate de sezon.
Progresul Șomcuta are planificat următorul amical sâmbătă, 29 ianuarie, cu Someșul Dej, pe sinteticul de la Iclod, de la ora 10.30.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.