6 persoane urmărite penal în Suciu de Sus

0
42

În urma activităților desfășurate de polițiști, urmare a conflictului din data de 2 februarie, în localitatea Suciu de Sus, a fost stabilită participația a 7 persoane, față de 6 dintre ele fiind continuată urmărirea penală.
În cadrul cercetărilor au fost audiate mai multe persoane în calitate de martori, suspecți și persoane vătămate.
Polițiștii continuă cercetările față de persoanele implicate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului semnalat, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice

Dosar penal pentru rănirea și schingiuirea animalelor

Joi, 3 februarie, la ora 09.21, polițiștii din Suciu de Sus au fost sesizați de către un bărbat, din Lăpuș, cu privire la faptul că i-a fost rănit câinele.
La fața locului polițiștii au identificat apelantul, un bărbat, de 32 de ani, din Lăpuș, care a relatat că, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi auzit un zgomot puternic, iar ulterior, ar fi observat câinele său sângerând în zona stomacului.
Polițiștii au identificat un tânăr, de 31 de ani, din comună, bănuit că ar fi împușcat câinele cu un pistol de tip airsoft. Pistolul a fost ridicat în vederea efectuării expertizei.
În continuare, se efectuează cercetări pentru stabilirea stării de fapt și a împrejurărilor producerii evenimentului sub aspectul comiterii infracțiunilor de rănirea sau schingiuirea animalelor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.