La Fărcașa • Acordul de parteneriat pentru parcul industrial, semnat

1
120

Primarul comunei Fărcașa, Ioan Stegeran, și președintele Consiliului județean Maramureș, Ionel Bogdan, au semnat un acord de parteneriat între Primăria Fărcașa și CJ Maramureș, privind aprobarea de măsuri în vederea realizării, în comun, a unor proiecte de investiții în comuna Fărcașa.
Cel mai important proiect din cadrul acestui acord îl reprezintă amenajarea unui parc industrial în localitatea Buzești, Comuna Fărcașa. De asemenea, acordul de parteneriat mai cuprinde: amenajarea unei parcări la intrarea în comuna Fărcașa, adiacentă drumului județean 108A; amenajarea unei platforme – heliport; amenajarea unui sens giratoriu pe DJ 108A, la intersecția cu DC92-drumul de acces la depozitul ecologic. Ioan Stegeran, edilul din Fărcașa, a precizat: „Prin semnarea acestui acord de parteneriat consider că am trecut la etapa a doua de dezvoltare a comunei. Am vrut să facem un parc industrial în comuna noastră pentru a atrage noi investitori și pentru a dezvolta activități economice și afaceri profitabile, capabile să genereze un număr însemnat de locuri de muncă pentru întreaga zonă. De asemenea eu, în calitate de primar, și consilierii locali care au înțeles oportunitatea unui asemenea proiect de dezvoltare, au aprobat în unanimitate implementarea lui. Mai avem în vedere și crearea în zonă a unei infrastructuri puternice, construirea unor blocuri de locuințe pentru oamenii care vor lucra la firmele viitorului Parc industrial, magazine și alte facilități pentru locuitori”. Parcul industrial va dispune de o suprafață de aprox. 21 ha și se află la intrarea în Buzești (sensul dinspre Baia Mare) pe partea stângă.

1 COMENTARIU

  1. Slujile americanilor primesc și ei cate o coaja că distrug resursele județului nu le a ajute Dumnezeu să distrugă agricultura ecologica din zona

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.