11 – 14 februarie • Nunta de la A la Z

0
30

Organizat de Camera de Comerț și Industrie Maramureș, Târgul „Nunta de la A la Z” își deschide azi porțile la centrul comercial Baia Mare Value Centre, partener al evenimentului.
Timp de 4 zile, toate serviciile necesare pentru organizarea unei nunți pot fi accesate în cadrul celui mai îndrăgit târg de nunți din județul nostru care anul acesta ajunge la ediția a XV-a.
De la târg nu vor lipsi firme care comercializează rochii de mireasă, produse cosmetice, aranjamente florale și decorațiuni, servicii foto/video/muzică, servicii hoteliere/restaurant/săli de nunți, bijuterii hand-made și cursuri de dans, destinații pentru luna de miere, prosseco bar, invitații de nuntă, oglinda magică etc.
Formația Triumf și Cvartetul Prof Cafe Strings vor susține în zilele de 12-13 februarie, între orele 13-16, momente artistice care vor aduce mai aproape de expozanți și vizitatori atmosfera de nuntă, detaliu cheie în desfășurarea unui astfel de eveniment.
În 14 februarie, vizitatorii care doresc să experimenteze tainele unei căsnicii vor intra în posesia unui Certificat de Căsătorie pentru o zi și o fotografie inedită care va marca acest moment special de Valentine’s Day.
Program de vizitare: 11 – 14 februarie, între orele 10-21.
Intrarea este liberă, cu respectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.