Peste 1.000 de primării riscă să fie desființate!

1
210

Reforma administrației publice este un subiect sensibil în rândul societății civile, dar și al politicienilor care s-au succedat în fruntea țării, în ultimele trei decenii.
Pe de-o parte, sunt numeroși cetățeni care spun că avem un aparat bugetar prea stufos și prea costisitor, iar pe de alta, politicienii dau mereu dovadă de sfială, când e vorba să pună în aplicare reformele pe care le promit în campaniile electorale.
România are unul dintre cele mai scumpe aparate bugetare din UE.
Florin Cîțu, liderul PNL, a spus că în partid se discută intens despre o reformă administrativă. Contextul este cât se poate de justificat, având în vedere că peste 1.000 de primării din țară nu sunt capabile nici măcar să-și asigure veniturile pentru propriul personal, iar despre accesarea fondurilor europene și programe de dezvoltare nici măcar nu mai poate fi vorba.

1 COMENTARIU

  1. Nu o sa iasa nimic din reforma asta. Voievozii din capitala au nevoie de boierii locali, clientela lor. O sa ramanem in continuare cu sute de mii de bugetari care numa sug bani de la cetateni si nu produc nimic, numa putoresc.

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.