CNOPJ Baia Mare, puncte din Banat!

0
21

CNOPJ Baia Mare s-a întors cu puncte din Banat, în urma duelului cu CSU Universitatea de Vest Timișoara din runda 15 a Diviziei A la handbal feminin. Junioarele noastre au câștigat cu 33-29 (16-10) și au bifat a doua victorie consecutivă, după ce în etapa anterioară au dispus de gruparea Arena Târgu Mureș. Disputa din Sala Universității a curs într-un singur sens, trupa antrenată de Simona Maior-Pașca și Claudia Cetățeanu deținând ostilitățile în permanență, gazdele neaflându-se în avantaj în niciun moment. Șase lungimi a indicat tabela la pauză – 10-16, iar în partea secundă oaspetele s-au desprins și la șapte goluri, însă finalul a consfințit un succes la patru goluri – 29-33.
• CNOPJ Baia Mare: Neagu (9 intervenții), Szakacs (6 intervenții) – Boiciuc 11, Brîndușa 5, La­zea 5, Groșan 4, Danciu 2, Rușneac 2, Romaniuc 1, Stavariu 1, Turdeanu 1, A. Pop 1, Șeulean, Utan. Antrenori: Simona Maior-Pașca și Claudia Cetățeanu.
Datorită succesului de joi, CNOPJ Baia Mare a urcat pe locul 6, cu 15 puncte. În etapa viitoare, programată în 13 martie, junioarele noastre vor primi replica echipei satelit a celor de la Gloria Bistrița, grupare situată pe poziția 3 (25 puncte).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.