CS Minaur, abonat la amenzi

0
117

CS Minaur a devenit un client „fidel” al Federației Române de Fotbal și continuă să plătească amenzi din cauza neachitării litigiilor către foști jucători sau persoane care s-au regăsit în stafful administrativ. În ședința de miercuri, 2 martie, a Comisiei de Disciplină și Etică, pe rol s-a aflat și dosarul dintre fostul manager sportiv al clubului Iustin Balaj, respectiv secția de fotbal a CS Minaur Baia Mare. Cum acesta din urmă nu și-a achitat obligațiile financiare în urma litigiului pierdut la comisiile federale, debitorul CS Minaur a fost penalizat cu 3.000 de lei și a primit un termen de grație de 5 zile pentru a-și achita datoriile către Iustin Balaj, dacă nu riscă interzicerea la transferuri, precum și legitimarea de noi jucători.
„Sancționează debitorul CS Minaur Baia Mare cu penalitate de 3.000 lei și acordă un termen de grație de 5 zile pentru executarea integrală a obligațiilor de plată conform art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. C al. 1. a din RSTJF, față de creditorul Balaj Justin. Acordă termen în data de 30.03.2022, ora 15.00, dată la care debitorul CS Minaur Baia Mare să prezinte dovada plății față de creditorul Balaj Justin conform Hotărârii nr. 614/CL/07.12.2021, rămasă definitivă prin nerecurare, pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar și depunctarea”, se arată în decizia Comisiei de Disciplină și Etică.
Într-o altă speță, CS Minaur a pierdut litigiul cu Bogdan Hauși (preparator fizic), clubul băimărean fiind obligat să-i achite și acestuia drepturile financiare restante. Pe rol mai există însă alte trei cazuri de aceeași natură, foștii jucători Arthur Teut, Dacian Dunca și Nana Gabby Batchabi având termene de judecată pe 8 martie, în cazul primilor doi, respectiv 15 martie.
În cazul creditorului Ciprian Brîndușel, fost maseur în stagiunea trecută, CS Minaur și-a onorat datoriile financiare și comisia a dispus închiderea dosarului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.