Minaur și Progresul revin în circuitul jocurilor oficiale

0
87

După o pauză de trei luni de zile, campionatul Ligii 3 la fotbal își reia jocurile oficiale cu meciurile din cadrul etapei 16. În Seria 10, echipele maramureșene CS Minaur Baia Mare și Progresul Șomcuta Mare vor juca în deplasare, ambele sâmbătă, 12 martie, de la ora 15.00.
Trupa din capitala județului va încerca să se întoarcă cu puncte de la Lotul Băile Felix, iar șomcutenii au o misiune dificilă, dacă nu chiar imposibilă, la Someșul Dej.
La formația de sub „Dealul Florilor” pauza competițională a consemnat o serie de permutări la nivelul lotului, 13 jucători fiind excluși din planurile pentru faza a doua a stagiunii, iar în locul lor au fost transferați șase jucători, cu care se va ataca promovarea în eșalonul secund. David Duțu (portar) John Mondragon (fundaș), Raphael Stănescu, Riky Hans Gneba (mijlocași), Gheorghe Gondiu și Patrick Petre (atacanți) sunt jucătorii de care galben-albaștrii cred că au nevoie pentru atingerea obiectivului. Iar primul examen va fi la Lotus Băile Felix, adversar cu pretenții de play-off, aflat momentan pe locul 4 (27 puncte). Băimărenii sunt înaintea primului joc oficial pe poziția secundă, cu 33 puncte, două mai puțin decât prima clasată, CA Oradea.
Implicați în lupta pentru evitarea retrogradării, șomcutenii speră într-un rezultat pozitiv în etapa inaugurală, la Someșul Dej, chiar dacă maramureșenii vor avea parte de un adversar puternic al seriei, angrenat în lupta pentru primele două poziții. Față de prima parte a campionatului, Progresul a pierdut o piesă importantă în pauza de iarnă, golgheterul Paul Batin dând curs ofertei de la Concordia Chiajna, și rămâne de văzut dacă plecarea acestuia va fi suplinită cu brio de noul transfer, Daniel Lasconi (atacant). Pe lângă acesta, maramureșenii au obținut și semnăturile lui Milian Urs (fundaș) și Cristian Gherasim (mijlocaș). Someșul Dej ocupă poziția a treia îna­intea meciului direct cu Progresul Șomcuta Mare, cu 29 de puncte, iar echipa noastră este pe poziția 8, penultima, cu 14 puncte, la trei puncte peste primul loc retrogradabil, ocupat de CSM Satu Mare.

Program etapa 16
• Vineri, 11 martie, ora 15.00: CFR Cluj-Napoca II – SCM Zalău
• Sâmbătă, 12 martie, ora 15.00: CSM Satu Mare – Luceafărul Oradea; Someșul Dej – Progresul Șomcuta Mare; CA Oradea – Sportul Șimleu Silvaniei; Lotus Băile Felix – CS Minaur Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.