Programul Muzeul Viu continuă la Istorie

0
21

În perioada 21 martie – 27 mai, Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș continuă programul de educație muzeală “Muzeul viu”, adresat preșcolarilor și școlarilor din clasele I-IV.
Temele propuse sunt următoarele: Ucenicul croitor – Breasla croitorilor din Baia Mare; Să scriem frumos, atelier de caligrafie; Laboratorul cu minuni arheologice, Călătorie în lumea monedelor; Unelte din piatră în preistorie; Selfie la muzeu; Ceramica pentru toți. Formă și utilitate de-a lungul timpului; Sigilii și simboluri medievale din Baia Mare; Vânătoare de comori în adâncuri; Învățăm să desenăm artefacte la muzeu; Cercetaș în oraș – Orașul meu, ieri și azi; Podoabe și accesorii de-a lungul timpului. În perioada 4 – 14 aprilie se vor desfășura activități tematice adecvate perioadei Sărbătorilor Pascale.
Lecțiile se vor desfășura la sediul muzeului, în spațiul destinat educației muzeale. Programul se desfășoară, de luni până joi între orele 10-11.30. Taxa pentru participarea la fiecare temă susținută în cadrul programului de educație muzeală este de 4 lei/persoană.
Programările se efectuează în funcție de locurile disponibile în calendarul activităților de pedagogie muzeală. Programarea trebuie anunțată cu cel puțin două săptămâni înainte de desfășurarea activității.
Pentru mai multe detalii, sunați la tel. 0741319707, persoană de contact Viorica Mendre.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.