CSȘ Baia Sprie, șase medalii la CN de schi alpin

0
26

Două medalii de aur, două de argint, două de bronz și locuri în primii 10 este bilanțul schiorilor de la CSȘ Baia Sprie la Campionatul Național de schi alpin, care s-a desfășurat pe Pârtia Turist Șuior în perioada 7-10 martie.
Competiția a fost organizată de Federația Română de Schi Biatlon, în colaborare cu CSȘ Baia Sprie și Primăria Baia Sprie. Au participat 180 de sportivi de la 20 de cluburi de specialitate din țară.
CSȘ Baia Sprie a obținut cele șase medalii prin doar doi sportivi, Jennifer Nagy Remețean și Emil Istrat. Jennifer a cucerit aurul la slalom, argintul la combinata alpină și super combinat, plus medalia de bronz la slalom uriaș, iar Emil a primit cea mai strălucitoare medalie la combinata alpină, respectiv bronzul la slalom uriaș.
Sportivii de la CSȘ Baia Sprie sunt antrenați de prof. Andreea Toma, Sebastian Selejan și Răzvan Onciu.
CSȘ Baia Sprie mulțumește pentru implicare și organizare: FRSB, Primăriei Baia Sprie, partenerilor Complex Turist Suior, Serviciului Public Județean Salvamont Maramureş, Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureş, KissFM, dar nu în ultimul rând și arbitrilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.