A apărut Maramureșul Medical nr. 87/2022

0
26

Din bogatul cuprins al revistei, aflat în al 24-lea an de apariție continuă, vom evoca materialele realizate de autori din Maramureș.
Articolul „Anafilaxia” este semnat de către dr. Gabriela Hirian; „Acupunctura prenatală” are ca autori pe dr. Marius Dan Pop, în colaborare cu kinetoterapeut Andrada Pop.
Studiul „Calitatea vieții în mediul educațional din învățământ și sănătate. Importanța, modalități de evaluare și intercondiționarea celor două domenii” a fost semnat de dr. Dorin Gheorghe Triff.
„Lumina vederii – Plante care îmbunătățesc vederea” este semnat de către Prof. Dr. Maria Pop. „Principii active naturale recomandate în tratamentul complementar patologiei articulațiilor” a fost realizat de Farm. Emanuela Crina Bucur, Baia Mare.
Două „Portrete aniversare” privind pe dr. Gheorghe Grădinaru, la 80 de ani și dr. Ioan Ștrempel – nonagenar au fost întocmite de către dr. Felix Marian.
„Ierburi biblice pentru suflet și trup” poartă semnătura Prof. Dr. Maria Pop. Materialul intitulat „Sculptura” a fost realizat de către dr. Ieremia Lenghel, de la Sighetu Marmației.
Dr. Felix Marian

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.