CSȘ Baia Sprie, trei medalii la FIS Balkan Cup

0
40

Cu trei medalii s-au întors sportivii de la CSȘ Baia Sprie de la FIS Balkan Cup – Campionatul Național de Schi Fond, derulat la Cheile Grădiștei Fundata în perioada 12-14 martie.
Andreea Dogaru a cucerit argintul și implicit titlul de vicecampioană, precum și o medalie de bronz, și tot cu bronz a fost recompensată și Delia Gherghel. De asemenea, schiorii băisprieni au contabilizat clasări între primii 10 sportivi la categoriile la care au concurat.
Datorită rezultatelor remarcabile acumulate de Andreea Dogaru, sportiva legitimată la Clubul Sportiv Școlar Baia Sprie va participa la cea de-a XV-a ediție de iarnă a Festivalului Olimpic al Tineretului European. Competiția se va desfășura în localitatea finlandeză Vuokatti, în perioada 20-25 martie, Andreea urmând să participe la proba de schi fond.

Rezultatele sportivilor de la CSȘ Baia Sprie

• Prima zi de concurs • Proba liber 5 km, FIS Balkan Cup: loc 4 – Andreea Dogaru; loc 7 – Delia Gherghel; loc 9 – Maria Toma.
• A doua zi de concurs • Proba clasic 5 km, Fis Balkan Cup: loc 4 – Andreea Dogaru; loc 5 – Delia Gherghel.
• Open Feminin: loc III – Andreea Dogaru.
• Junioare II: loc II – Andreea Dogaru; loc III – Delia Gherghel.
Sportivii sunt legitimați la CSȘ Baia Sprie și antrenați de prof. Gicu Scurtu, Tamas Linda Trif, Camelia Mariaș, dir. prof. drd. Andreea Toma.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.