Amatorism total la ACS Fotbal Feminin!

0
271
Foto: Alin Boţioc

Amatorism total la ACS Fotbal Feminin Baia Mare, echipă care ar fi trebuit să întâlnească duminică, pe Stadionul ”Viorel Mateianu”, pe Ladies Târgu Mureș, în cadrul etapei 3 din Play-Out a Ligii 1. Însă partida nu a mai avut loc din considerente organizatorice, echipa gazdă neasigurând asistența medicală pentru acest meci, mai exact prezența ambulanței și a celor doi medici.
Centralul partidei, Zsolt Kopriva, le-a comunicat organizatorilor că au la dispoziție, conform regulamentului în vigoare, 30 de minute pentru remedierea situației. Prezenți la meci, actualul președinte Cris­tian Săsăran, respectiv vicepreședintele Daniel Pop au încercat, disperat, să caute soluții pentru ca meciul să aibă loc, însă în cele din urmă ambulanța și cei doi medici nu și-au făcut apariția. În consecință, ACS Fotbal Feminin Baia Mare va pierde jocul cu 0-3 la ”masa verde”, decizie care va fi pusă în aplicare de către Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal.
Este impardonabil ca la un asemenea nivel să comiți asemenea gafe, iar cine se ocupă de acest aspect ar trebui să răspundă cu funcția. Până la urmă au de suferit fetele și colectivul tehnic, care s-au pregătit toată săptămâna pentru acest joc și au sperat la trei puncte, dar totul s-a năruit din cauza incompetenței unora.
În etapa 3 de Play-Out s-au jucat, în schimb, celelalte două jocuri: Universitatea Galați – Banat Girls Reșița 2-4; Piroș Security Arad – CSȘ Târgoviște 10-0. În urma deciziei de la ”masa verde”, ACS Fotbal Feminin Baia Mare va cădea o poziție în clasament, pe locul 3, urmând să facă rocada tocmai cu Ladies Târgu Mureș. ”Domnițele râului” joacă în runda 4 tot pe teren propriu, cu Piroș Security Arad, duminică, 27 martie, ora 11.00.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.