Victorii pentru echipele maramureșene

0
102

Victorii pentru echipele maramureșene în cadrul penultimei etape a sezonului regulat din Liga 3, rundă în care s-a disputat derbyul pentru șefia Seriei 10. CS Minaur Baia Mare a dispus sub „Dealul Florilor” de CA Oradea și a urcat în fotoliul de lider, iar Progresul Șomcuta Mare a învins fără drept de apel ultima clasată, Luceafărul Oradea, și a predat penultima poziție celor de la CSM Satu Mare.
Pragmatismul a fost elementul principal al derbyului Minaur – CAO, unul sărac în ocazii, băimărenii acontându-și punctele în urma unei acțiuni individuale realizate de Sergiu Ciocan imediat după pauză (48). Prima repriză nu s-a ridicat la nivelul așteptat, adversarele anihilându-se reciproc din punct de vedere tactic. Singura oportunitate a fost trecută în contul oaspeților, în minutul 28, dar Băilă a intervenit providențial. Nici partea secundă nu a adus mari schimbări, pe lângă golul marcat mai fiind de notat șansa de 2-0 irosită de Gondiu (60), respectiv ocazia rarisimă din prelungirile jocului oaspeților, M. Ion trimițând cu capul din 4 metri milimetric pe lângă. Băimărenii s-au impus în cele din urmă și au făcut rocada în clasament, preluând șefia în S10.

• CS Minaur Baia Mare: Băilă – Potcoavă, M. Lazăr, Oiță, D. Simion (65, R. Rus), Gneba, Donca, Văsălie (46, Stanciu), Chinde, Ciocan (81, D. Matei), Gondiu (84, Petran).

Trei puncte scontate obținute de Progresul Șomcuta Mare în confruntarea cu lanterna roșie, Luceafărul Oradea. Maramureșenii au învins cu scorul de 5-0 (0-0), după ce din minutul 20 au beneficiat și de superioritate numerică, portarul oaspeților fiind eliminat pentru un fault în afara suprafeței de 16 m. Mark Parnău a modificat pentru prima oară tabela în minutul 60, iar alte două goluri au fost marcate la un interval de numai șase minute, prin Cristian Raicu (64) și Bogdan Bîrle (66). Nu a trecut mult timp și au venit și golurile patru și cinci, marcate în decurs de numai două minute, autori Cristian Gherasim (72) și Erik Piroska (74).

Rezultatele etapei 19: Lotus Băile Felix – CSM Satu Mare 2-2; CS Minaur Baia Mare – CA Oradea 1-0; Sportul Șimleu Silvaniei – CFR Cluj-Napoca II 3-2; SCM Zalău – Someșul Dej 1-0; Progresul Șomcuta Mare – Luceafărul Oradea 5-0.

Ultima etapă a sezonului regulat (sâmbătă, 26 martie, ora 15.00): CSM Satu Mare – Progresul Șomcuta Mare; Luceafărul Oradea – SCM Zalău; Someșul Dej – Sportul Șimleu Silvaniei; CFR Cluj-Napoca II – CS Minaur Baia Mare; CA Oradea – Lotus Băile Felix.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.